ניו יורק, 21 בספטמבר 2022, (BUSINESS WIRE):
First Eagle Investments (First Eagle) הודיעה כי הרחיבה את הצעות הפורטפוליו שלה למשקיעים שאינם מארצות הברית באמצעות השקת אסטרטגיית ההשקעה במניות שווי שוק נמוך אמריקאיות בפלטפורמת ה-UCITS האירית של First Eagle. קרן המשנה, שהוקמה בידי First Eagle בפברואר 2022, נוקטת באסטרטגיית שווי קטן הזדמנותית. היא משקיעה בחברות שצוות ניהול הפורטפוליו מאמין שהן אטרקטיביות ויש להן פוטנציאל להפיק תועלת מזרז – כגון הנהלה חדשה, מחזור עסקים נוח יותר, חדשנות במוצר ו/או שיפור ברווחים – שעשוי להניע התאוששות בצמיחת הרווחים .
האסטרטגיה מנוהלת על ידי צוות מניות השווי שוק נמוך של First Eagle, שהוקם באפריל 2021 עם גיוסם של מנהל תיק ההשקעות ביל הנץ', מנהלי העזר סוזן פרנקס ורוב קוסובסקי, ואנליסט המחקר הבכיר אדם מילניק. כל הארבעה הועסקו בעבר בידי Royce Investment Partners, שם הם ניהלו את תיקי ההשקעות של קרן נאמנות אמריקאית, קרן UCITS וקרן השקעות קולקטיביות, כאשר הנץ' רשום כאחד ממנהלי התיקים מאז 2004. לאחר מכן, צוות ההשקה במניות שווי שוק נמוך הוסיף את הברוקר/אנליסט מארק סלאמונה והאנליסט קונור שיהי באוקטובר 2021 וביולי 2022, בהתאמה.
"אנו מאמינים שמנהלים מיומנים פעילים יכולים לנצל את חוסר היעילות הרב בשוק המניות הקטנות בארצות הברית כדי לספק פתרונות השקעה מבדילים", אמר מתיו לואנגס, ראש אגף ניהול עושר מוסדי ובינלאומי ב-First Eagle. "ביל והצוות שלו מתמקדים בשוק המניות הקטנות בארצות הברית במשך שנים רבות, וצוותי ניהול החשבונות שלנו בלונדון ובמינכן שמחים להציע ללקוחות קיימים ופוטנציאליים גישה לאסטרטגיה מובנת-ערך זו באמצעות המבנה של UCITS".
אסטרטגיית ההשקעה במניות שווי שוק נמוך אמריקאיות של First Eagle נוקטת בגישה הזדמנותית אך ממושמעת לבניית תיקים מלמטה למעלה, תוך שימוש במחקר יסודי פנימי במאמץ לזהות חברות שנדמה כי הן מתומחרות באופן שגוי באופן זמני על ידי השוק עקב נכסים שמוערכים באופן לא יעיל, פוטנציאל לתפנית, האצה מצמיחה ברווחים שמתעלמים ממנה, או מובילות בשוק שאינה מזוהה. הצוות, שמתמחה במניות שווי שוק נמוך, מחזיק בדרך כלל בין 180 ל-300 מניות – כולל שווי כולל קטן במיוחד עם של מתחת למיליארד דולר – במרדף אחר גיוון רחב ברמת בטוחה.
"מניות שווי שוק נמוך מייצגות פלח תנודתי במיוחד במחירים לא יעילים של שוק המניות האמריקאי", אמר הנץ'. "עם זאת, הדינמיקה הזו יצרה באופן היסטורי גם הזדמנויות למנהלים פעילים ממושמעים לייצר תשואות אטרקטיביות לטווח ארוך למשקיעים באמצעות פורטפוליו המורכב ממגוון שמות של מניות קטנות. אנו נרגשים להציע את המומחיות שלנו בתחום זה למשקיעים מחוץ לארצות הברית".
אסטרטגיית ההשקעה במניות שווי שוק נמוך אמריקאיות מוצעת באמצעות קרן המשנה Irish UCITS של First Eagle, עם שלושה סוגים של סוגי מניות (קמעונאי, ייעוצי ומוסדי) הנקובים בשלושה מטבעות (דולר ארה"ב, אירו וליש"ט). קרן UCITS זמינה כעת להצעות ומכירות לציבור באוסטריה, בלגיה, צרפת, גרמניה, אירלנד, לוקסמבורג, הולנד, פורטוגל וספרד, וזמינה למשקיעים זכאים בשוויץ ובבריטניה. First Eagle מתכננת לרשום את קרן UCITS להפצה במדינות נוספות בעתיד הקרוב. קרן המשנה האחרונה הזו מצטרפת לפלטפורמת UCITS ההולכת וגדלה של First Eagle, שהוקמה במאי 2021 עם השקת קרן משנה המציעה את אסטרטגיית הערך הבינלאומי שלה (גלובלי לא כולל ארצות הברית).
First Eagle Investments – פירסט איגל השקעות היא חברת ניהול השקעות עצמאית בבעלות פרטית שבסיסה בניו יורק עם נכסים מנוהלים בהיקף של כ-101.6 מיליארד דולר נכון ל-30 ביוני 2022. (על בסיס פרו-פורמה שיכלול את הרכישה האחרונה של נאפייר פארק גלובל קפיטל, סך הנכסים המנוהלים של פירסט איגל עומד על כ-121.1 מיליארד דולר נכון לאותו תאריך.) המשרד, המוקדש למתן ניהול מושכל של נכסי לקוחות, מתמקד בהשקעות אקטיביות, יסודיות ואגנוסטיות, תוך שימת דגש חזק על הפחתת צדדי חסרון. עם מורשת שראשיתה בשנת 1864, First Eagle סייעה ללקוחותיה להימנע מפגיעה קבועה בהון ולהרוויח תשואות אטרקטיביות באמצעות מחזורים כלכליים מגוונים מאוד – מסורת שהיא מרכזית במשימתה כיום. יכולות ההשקעה של החברה כוללות הון עצמי, הכנסה קבועה, אשראי אלטרנטיבי ואסטרטגיות של ריבוי נכסים. למידע נוסף על First Eagle, אנא בקרו באתר www.firsteagle.com.
סך נכסי הפרו פורמה המנוהלים (AUM) מייצג את AUM המשולב של First Eagle Investments ו- Napier Park Global Capital נכון ל-30 ביוני 2022. הוא כולל 1.5 מיליארד דולר של הון מחויב ואחר שאינו משלם עמלות מ- First Eagle Alternative Credit ו- 0.9 מיליארד דולר של הון מחויב ואחר שאינו משלם עמלות מ-Napier Park, כולל נכסים המנוהלים על ידי Regatta Loan Management LLC. תוצאות הפרופורמה הן למטרות המחשה בלבד ואינן תוצאות ביצועים בפועל. תוצאות הפרופורמה משקפות שילוב עסקי שעדיין לא התקיים ועשוי להיות שונה באופן מהותי מתוצאות הביצועים בפועל.