Coralogix מתמודדת בשוק הצפוף של פתרונות מידע תפעולי, עם שחקניות ענקיות ועדיין מצליחה לרשום צמיחה מרשימה ויוצאת דופן. עם מוצרים חדשים בתחום אבטחת מידע, החברה מתכוונת לנגוס נתח נוסף משוק ניתוח המידע התפעולי ולספק פתרון מקיף לחברות שמנצל את הפלטפורמה הייחודית של החברה. מייסד שותף ומנכ"ל החברה, אריאל אסרף, מסביר לנו על המהלכים של החברה בשנה האחרונה ומה צפוי בעתיד.
מה הפתרון של Coralogix מציע ללקוחות?
"אנחנו עוסקים בתחום של Observability שהוא היכולת של ארגון לעקוב ולנתח את המידע האופרטיבי שמגיע ממערכות שונות על מנת לשפר ביצועים ולאתר תקלות. המטרה שלנו היא לאסוף כל מידע, בכל פורמט, מכל מקור מידע ולהציג אותו בצורה ויזואלית נוחה ולאפשר ניתוח שלו באמצעות כלים שונים. יש לנו יותר מ-2,000 לקוחות ברחבי העולם, עם למעלה מ-10,000 משתמשים, ואנחנו מנטרים יותר מ-5 מיליון אירועים פר שנייה עבור הלקוחות שלנו. בעזרת הפלטפורמה לקוחות יכולים לראות את המידע התפעולי שמגיע ממערכות שונות, לנתח אותו, ולהבין איך אפשר לשפר את המערכות שלהם ולמנוע תקלות".
השוק של ניתוח מידע אופרטיבי הופך להיות צפוף עם שחקנים חדשים ועם שחקניות גדולות, מה היתרון שלכם לעומת אחרים?
”בשונה ממוצרים המבוססים על שמירת כל הנתונים, הפלטפורמה שלנו נבנתה כדי קודם לנתח את המידע בזמן אמת ואז לשמור את מה שחשוב, הלקוחות שלנו מייצרים כמויות מידע אופרטיבי אדירות וממקורות שונים ולכן הפלטפורמה שלנו מסוגלת להביא להם ביצועים משופרים משמעותית, אנחנו מסוגלים להעביר התראה תוך 10-15 שניות לעומת 2-3 דקות אצל המתחרים, ובנוסף חסכון משמעותי בעלויות אחסון מכיוון שאנחנו שומרים רק את המידע הרלוונטי ולא זקוקים לשמור את כל המידע".
נכנסתם לתחומים חדשים בשנה האחרונה, מה תוכל לספר לנו עליהם?
"מעבר לפתרונות הקיימים שלנו, Coralogix בעצם היא פלטפורמה של דאטה שמסוגלת לנתח ולהבין אירועים שונים בחברה. אם עד השנה היינו בעיקר בעולמות של לוגים, הרי שהתרחבנו גם להציע פתרונות של ניתוח ביצועים ואבטחת מידע. תחת אבטחת מידע אנחנו מציעים היום מספר מוצרים שעוסקים בתחום ה-Compliance, Audit ו-CSPM שזה ניהול תצורת אבטחה שלך בענן. בסופו של דבר בין אם מדובר בתקלה או בניסיון חדירה לארגון, מערכת הנתונים שלנו מסייעת לכל הצוותים לדבר באותה השפה, לראות את אותם הנתונים במהירות ולהגיב בצורה יעילה לכל הפרעה לפעילות השגרתית של החברה. הלקוחות שלנו מגיעים ממגוון ענפים שונים, אבל בתחומים כמו פינטק, גיימינג או סטרימינ אנחנו רואים דרישה מוגברת של הלקוחות לפתרונות כאלה, מכיוון שכל דקת הפרעה ליישום שלהם עלולה לעלות להם עולה להם בסכומים גדולים והם מוכנים להשקיע על מנת לצמצם את ההפרעות למינימום".
השתתפתם בכנס re:Invent שנערך לאחרונה בווגאס, מה תוכל לספר לנו על זה?
"כמו בשנה שעברה, גם השנה השתתפנו כנותני חסות בכנס re:Invent אחרי ההצלחה שהייתה לנו שם, וגם השנה הצלחנו ליצור קשרים משמעותיים עם לקוחות פוטנציאלים. במהלך הכנס גם העברתי הרצאה ביחד עם לקוח שלנו, Nutanix, על המעבר שלהם לפלטפורמה שלנו ועל השיפור בביצועים והחסכון בעלויות שהם השיגו בעקבות כך".